sâmbătă, 3 septembrie 2011

CONCEDIU 2011 (1)

Concediul din 2011, desfasurat intre 31 iulie si 7 august, a venit dupa o serie de nerealizari ale familiei dar pana la urma a fost unul dintre cele mai dense. Plecarea obisnuita, prin Tecuci - Corod - Cudalbi - Pechea - Galati. Aici admiram, la trecerea Siretului spre Braila, macaralele din portul fluvial.




Trecem prin Braila, la Viziru facem la stanga de pe european si ne trezim pe un drum lacrima, dupa ce in precedentele 2 concedii am fost obligati sa ocolim aceasta ruta datorita reparatiilor. Bucuria nu tine decat vreo 30 km, la iesirea din judetul Braila gropile revin. Trecem Podul Giurgeni-Vadu Oii, trecem pentru a nu-stiu-cata oara pe langa Orasul de Floci si ne intrebam, ca de fiecare data, ce-o fi asta, evitam aglomeratia de pe centura Constantei optand pentru drumul prin centrul municipiului. Ajungem la Eforie Sud, ne cazam la aceeasi pensiune ca si acum 3 ani (undeva la 5 minute de plaja Splendid) si ne intampina prima surpriza: faleza refacuta aproape in totalitate a acestei vechi statiuni turistice (fosta Carmen Sylva, fosta Vasile Roaita).




Seara se incheie cu o plimbare nocturna si o frumoasa panorama a statiunii.


Nu voi insista asupra celor 4 splendide zile de plaja, soarele nu ne-a ocolit deloc, vantul a reusit sa ne racoreasca indeajuns iar apa... apa limpede si calda, numai buna de scaldat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu